D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Buitenverlichting houdt indringers buiten

Buitenverlichting is meer dan een brenger van sfeer. Goede buitenverlichting houdt ook indringers tegen. De buitenverlichting van D&W Elektrotechniek is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en typen. Wij bieden u een lichtplan, installeren uw verlichting snel en kunnen het onderhoud verzorgen. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren en weert u indringers.

Het lichtplan

Voor het aanleggen van buitenverlichting dient men zorgvuldig te werk te gaan. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving en kan er met verlichting op ingesprongen worden. D&W Elektrotechniek brengt dit samen met u in kaart, waardoor de buitenverlichting voor het juiste doel wordt geïnstalleerd.

Buitenverlichting van D&W Elektrotechniek:

– Kan tegen alle weersomstandigheden
– Biedt veiligheid
– Past in de omgeving
– Is energiezuinig

– Voegt sfeer toe
– Voldoet aan uw wensen

 

LED-buitenverlichting van D&W Elektrotechniek

LED-verlichting is de meest duurzame en energiezuinige lichtbron voor buiten. Er is tegenwoordig een enorm assortiment aan goede LED-buitenverlichting. Bovendien zijn LED-lampen dimbaar en kunnen een uitkomst bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Ook voor reclamedoeleinden zijn LED-lampen zeer geschikt. LED-buitenverlichting is energiezuinig ten opzichte van tl-verlichting en er is ook minder licht nodig. LED-verlichting straalt meer licht uit bij lage temperaturen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitenreclame.

 

Onderhoud van buitenverlichting

Om het meeste rendement uit verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met D&W Elektrotechniek, heeft u geen omkijken naar de buitenverlichting en het onderhoud. Wij zorgen voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren.

De installatie en erkende installateur

Het aanleggen van elektrische installaties dient door een erkende installateur te gebeuren. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. D&W Elektrotechniek en de daarvoor opgeleide elektromonteurs zijn op de hoogte van de laatste eisen en ontwikkelingen. Ook voor de verlichtingsarmaturen voor buitenverlichting zijn er verschillende keurmerken en veiligheidsklassen.

Wilt u meer informatie over de diensten van D&W Elektrotechniek? Neem dan contact op.