D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Voordelen van domotica

De nieuwste technologie op het gebied van wonen is domotica. Met domotica systemen verdwijnen uw zorgen over uw verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer! De domotica systemen van D&W Elektrotechniek zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in uw huis, instelling of bedrijfspand.

Wat is domotica?

Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen, werken en leven(bron: Wikipedia). Domotica is het aantrekkelijker en comfortabeler maken van wonen, werken en leven in uw huis, instelling of bedrijfspand.

 

De voorwaarde van D&W Elektrotechniek

D&W Elektrotechniek past domotica toe bij particulieren, instellingen en bedrijven. Hierbij worden twee belangrijke voorwaarden gehanteerd:
– De aanpassingen leiden tot een groter comfort.
– De aanpassingen dragen bij aan een grotere duurzaamheid.

 

De mogelijkheden en voordelen van domotica

Op verschillende manieren kan gebruik gemaakt worden van domotica systemen. U kunt hierbij denken aan verlichting die aan gaat als u de kamer binnenloopt, zonneschermen die automatisch naar beneden gaan als de zon schijnt of een alarmsysteem dat aangaat als u weggaat. Maar ook een paniekknop voor ouderen is mogelijk. Domotica van D&W Elektrotechniek maakt het niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat ouderen langer op zichzelf kunnen wonen.

 

Domotica kent veel voordelen:
• Duurzaamheid.
U bepaalt waar verwarming en koeling nodig is. Het systeem geeft tevens aan wat u verbruikt. Hierdoor kunt u met één druk op de knop zien waarop u kan besparen.

  • Comfort.
    Met uw smartphone of bedieningspaneel heeft u controle over het hele huis of pand.
  • Controle op afstand.
    U kunt overal uw huis of pand beheren en controleren. Zo kunt u binnenkomen in een verwarmde en verlichte omgeving met behulp van uw smartphone. Of controleren of u alles heeft uitgezet.

De mogelijkheden met domotica zijn ongelofelijk groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. D&W Elektrotechniek kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op.