D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Krachtstroominstallatie door D&W Elektrotechniek, Groningen

Een krachtstroominstallatie vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken noodzakelijk. Net als het toepassen van de meest moderne technieken en producten. D&W Elektrotechniek voorziet u van een hoogwaardig ontwerp, waarmee uw installatie moeiteloos en veilig groot vermogen levert.

De krachtstroominstallatie en ontwerp

Bij een krachtstroominstallatie is de kennis van voorschriften en het maken van kabelberekeningen het belangrijkst. Met een goed ontwerp wordt een veilige installatie gerealiseerd. Een krachtstroominstallatie bestaat voor ongeveer 90% uit kabels die verborgen zijn in een pand. Wij zijn een erkend installateur en zorgen met onze elektrotechnische installaties voor veiligheid op de werkvloer en voorkomen storingen.

Halogeenvrije kabels | duurzaam en veilig

D&W Elektrotechniek legt krachtstroominstallaties aan met gebruik van duurzame halogeenvrije kabels. De kabels zijn ook in het geval van brand veiliger, omdat er bij brand minder rook af komt.

 

Wilt u meer informatie over de aanleg en het onderhoud van een krachtstroominstallatie? Neem dan contact op met D&W Elektrotechniek.