D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Toegangscontrole in uw pand

Met toegangscontrole houdt u ongewenste personen buiten. U heeft volledige controle over wie naar binnen kan en mag. Er is veel keuze in toepassingen voor toegangscontrole. Zo kunt u een urenregistratie systeem koppelen aan uw toegangscontrole, kiezen voor een elektrische kaart of voor een beveiligingscode. D&W Elektrotechniek helpt u met de beste keuze.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is het inspecteren en bijhouden van toegang in uw pand of een deel hiervan. In plaats van sloten en sleutels wordt er gebruik gemaakt van elektronische beveiliging. Hierbij moet u denken aan een elektronische kaart die de deuren open maakt of een beveiligingscode. Een sleutelbos is hierdoor verleden tijd. Aan één elektronische kaart of beveiligingscode heeft u genoeg. Hier kunt u makkelijk mee bepalen welk deel van uw pand toegankelijk is. U hoeft dus nooit meer sloten en sleutels te vervangen en als een kaart is kwijtgeraakt, dan kunt u deze eenvoudig blokkeren. Installaties zijn mogelijk in kleine en grote bedrijven.

De voordelen op een rijtje

– U bepaalt welke delen van uw pand toegankelijk zijn en welke niet.
– De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies.
– Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie.
– U houdt ongewenste personen buiten.
– Eenvoudig te gebruiken.
– Het uitbreiden van het systeem is makkelijk.
– U heeft een betrouwbaar systeem.

Urenregistratie systeem

Een urenregistratiesysteem kan gekoppeld worden met een toegangscontrolesysteem. Wanneer een werknemer binnenkomt in uw pand wordt hij ingecheckt, wanneer hij vertrekt wordt hij uitgecheckt. Hierdoor kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel tijd er is besteedt aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden zijn zeer groot en u kunt kiezen uit diverse opties. Wilt u meer informatie over de toegangscontrole? Neem dan contact op met een D&W Elektrotechniek uit Groningen.