D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Prijs laadpaal thuis of bij bedrijf

Wanneer u een elektrische auto of een hybride auto koopt, heeft u een laadpaal nodig. Waarschijnlijk één bij u thuis, maar ook bij uw bedrijf. Er zijn in Nederland openbare laadpunten, maar wanneer uw accu leeg is, zal u hier naar toe moeten rijden. En dan is het hele principe van het hebben van een elektrische auto weg. Deze laadpunten zijn meer bedoeld voor onderweg laden. D&W elektrotechniek is specialist op het gebied van laadpalen voor elektrische en hybride auto’s, bij u thuis of bij uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren voor het opladen van een elektrische auto.

– Stopcontact laden

– Laadpaal thuis of bedrijf (deze installeert D&W elektrotechniek bij u thuis of bij uw bedrijf)

– Openbare laadpalen

 

MAXEM – laden zonder aanpassingen in meterkast

Het laden van een elektrische auto belast de meterkast. Mogelijk al zoveel, dat u de netaansluiting moet verzwaren. Dat kost op jaarbasis zo’n €670,- extra. Maxem stuurt door middel van Dynamic Load Balancing het laadpunt zodanig aan dat de hoofdaansluiting nooit overbelast raakt. Zo kunt u altijd gebruik blijven maken van de kleine (3x25A) netaansluiting.

Maxem meet continu het verbruik van het gebouw en laadpaal, en de opwek van eventuele zonnepanelen. Op basis van deze gegevens stuurt Maxem de laadpaal of een geheel laadpark aan.

  • Lagere energierekening: voorkom overbelasting of een dure netverzwaring met dynamic load balancing.
  • Realtime inzicht: met MyMaxem heeft u een volledig realtime overzicht van uw energiegebruik.
  • 100% duurzaam: maak optimaal gebruik van eigen zonne-energie en voorkom gebruik van het net met solar charging

Laadpaal thuis of bij het bedrijf

Dit is de beste oplossing voor het laden van uw elektrische of hybride auto. De laadpaal wordt door D&W elektrotechniek bij u thuis in een paar uur geïnstalleerd. Er worden aanpassingen in de groepenkast gemaakt en de kabels worden netjes weggewerkt. Wanneer u een laadpaal bij D&W Elektrotechniek koopt, dan kiest u voor advies op maat en voor de beste oplossing. Het laden met een laadpaal van D&W gaat sneller dan via een stopcontact en is veilig. De laadtijd verschilt per auto en laadpaal. Voor meer informatie over welke laadpaal voor uw auto geschikt is, kunt ons hier om advies vragen of kijken op Uwduurzameinstallateur, waar D&W Elektrotechniek bij is aangesloten.

 

Subsidie voor laadpaal thuis of bedrijf

Wilt u weten welke subsidies er zijn voor laadpalen thuis of op het werk en of u er in aanmerking voor komt? Kijk dan op deze website.

 

Openbare laadpalen

Door heel Nederland zijn openbare laadpalen te vinden. De meeste zijn reguliere laadpalen, maar er zijn ook snelladende laadpalen. De reguliere laadpalen zijn van de overheid en andere bedrijven die laadpalen commercieel exploiteren. Over het algemeen heeft u voor deze palen een laadpas nodig. Met snelladende laadpalen kan uw auto in 30 minuten voor 80% worden opladen. Het nadeel van deze palen is dat lang niet alle elektrische en hybride auto’s geschikt zijn voor snelladen.

 

Optimale situatie

De optimale situatie is een laadpaal thuis en op uw werk. Zo kunt u de auto opladen tijdens werktijd. Dit is beter voor het milieu, u bespaart nog meer brandstofkosten en het bevordert het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit laatste wordt voor bedrijven steeds belangrijker.

 

Prijs laadpalen thuis of bij het bedrijf

Omdat niet elke laadpaal bij elke auto past, kan D&W Elektrotechniek u niet zomaar een prijs geven. U kunt ons hier informatie geven over welke auto u rijdt en waar de laadpaal komt te staan. Hierdoor kan D&W Elektrotechniek een offerte op maat voor u verzorgen. Neem contact met ons op.