D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Zonnepanelen van D&W Elektrotechniek Groningen

Denkt u er over na om te investeren in zonnepanelen voor op het dak van uw bedrijf? Als uw bedrijf, verzorgingstehuis of gemeentelijke instelling is gevestigd in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland, dan kunt u terecht bij D&W elektrotechniek. D&W Elektrotechniek is gespecialiseerd op het gebied van duurzame elektrotechnische oplossingen. Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing voor het opwekken van energie. Op langere termijn verdient u met zonnepanelen zelfs geld. Hoeveel rendement zonnepanelen u opleveren en wat de terugverdientijd is kan D&W Elektrotechniek voor u berekenen.

 

Subsidie zonnepanelen voor bedrijven en instellingen, EIA en KIA

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker. De overheid verleent steeds vaker subsidies voor duurzame oplossingen voor het opwekken van energie en het besparen op energie. Misschien heeft u recht op de Energie Investerings Aftrek (EIA) of de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie of kijken welke andere subsidies er zijn? Kijk dan op deze website: energiesubsidiewijzer.nl

 Zakelijk zonnepanelen op uw woning

Wanneer zakelijke elektrische auto’s worden opgeladen met stroom van eigen zonnepanelen, kunnen ook zakelijk zonnepanelen worden aangeschaft. Zo ontstaat er een nóg milieuvriendelijker oplossing, én kan men gebruik maken van de bijbehorende fiscale voordelen.

Een zakelijke auto of plug-in auto wordt vaak aan huis opgeladen. Wanneer dit wordt gedaan met stroom afkomstig van zonnepanelen op een eigen huis, kom je in aanmerking voor aantrekkelijke fiscale voordelen. Zakelijk zonnepanelen op uw eigen huis worden toch als zakelijk aangemerkt, omdat het grootste deel zakelijk gebruik betreft. In de praktijk betekent dit een groot rendement en een korte terugverdientijd voor iemand die zonnepanelen aanschaft. Bovendien rijdt de auto volledig op groene, schone, eerlijke stroom!

Voordelen zonnepanelen D&W Elektrotechniek

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Hieronder staan een aantal voordelen van het opwekken van zonne-energie met behulp van zonnepanelen.

– Zonnepanelen kopen is geen kleine investering, maar ze gaan 40 jaar mee.

– Zonnepanelen hebben een terugverdientijd van 5 tot 10 jaar. U heeft dus minimaal 30 gratis energie.

– De zonne-energie die u opwekt met uw zonnepanelen is van u. Wanneer u stroom over heeft, kunt u deze aan het net terugleveren en in een later stadium terugkrijgen.

– U bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO). Het is duurzame energie en draagt bij aan schoner milieu.

– De energierekening is lager omdat u uw eigen stroom opwekt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.